maandag 4 april 2011

Padden en zwijnen.

Afgelopen weekend heb ik met de familie doorgebracht in een huisje op de Veluwe. Ik was door verschillende partijen vriendelijk doch dringend verzocht de hengels thuis te laten, aangezien men blijkbaar bang was me in geval van een leuk watertje in de buurt het hele weekend niet meer te zien. Hoe halen ze het toch in hun hoofd. Het kan overigens zo af en toe helemaal geen kwaad om bepaalde opties even tijdelijk uitgeschakeld te hebben, zodat je je op andere zaken kan en moet richten. In dit geval kon ik dus des te gerichter op pad met m'n andere weapon of choice, het ouwe trouwe Sony compactje.
De residentie.
De bewoners van de vijver van de residentie.

Een pad op pad.

De Verloren Beek. Van stroomversnellingen en poeltjes, hoe bescheiden ook, gaat ook het bloed toch echt even sneller stromen. De oorsprong van de beek moest natuurlijk ook even worden onderzocht, dus gingen de pantoffels uit en struinde ik het moeras in.

Ook het vennetje waaruit de beek opwelde zat stampvol padden:

Tenslotte nog wat sfeerimpressies van een fietstochtje in de ochtendschemer met m'n broertje. Behalve veel vogels ook aardig wat wilde zwijnen gezien, maar ze helaas niet kunnen fotograferen.


Sfeertje, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten